Bunaken Beach Resort - Duiken en relaxen in Bunaken Nationaal Park

Ervaar de unieke koraalriffen en dropoffs van Bunaken

Duiken in Bunaken met Bunaken Beach Resort, een kleinschalig resort met een vriendelijke en relaxte atmosfeer, gelegen in het hart van Bunaken National Park en ervaar de unieke koraalriffen en vele dropoffs die het park te bieden heeft.

Naast het duiken in een van 's-werelds top duikbestemmingen bieden wij ontspanning in een authentieke tropische omgeving. Ons resort is voorzien van moderne faciliteiten, een eigen privé strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee met het bergachtige vasteland van Noord Sulawesi op de achtergrond en waar men iedere morgen kan genieten van een indrukwekkende zonsopgang.

Kortingspakket

Bunaken zonsopgang

Bunaken duiken

Goed uitgerust duikcentrum

Ontdek de wonderbaarlijke wereld onderwater van Bunaken Nationaal Park met ons goed uitgeruste duikcentrum en grote comfortabele duikersboot.

Lees meer...

Bunaken accommodaties

Comfortabele accommodaties

Op ons resort bieden wij accommodaties variërend van bungalows tot meer eenvoudige kamers, allemaal met een privé terras en een hangmat om een luie namiddag in de tropen door te brengen.

Lees meer...

Bunaken Nationaal Park

Bunaken Nationaal Park

Bunaken eiland is gelegen in het hart van het bekende Bunaken Nationaal Park, een onderkomen voor enkele van de beste Indonesische koraalriffen.

Lees meer...