Accommodatie

Comfortabele en rustige omgeving

Verblijven bij Bunaken Beach Resort betekent genieten van een comfortabele en rustige omgeving. De meeste van onze bungalows zijn gelegen rond een mooie tropische tuin terwijl onze strandbungalows tegenover ons privé strand zijn gelegen en daardoor een direct uitzicht op de zee bieden.

Diverse soorten accommodaties

Wij kunnen onze gasten diverse soorten accommodaties bieden, variërend van bungalows met airconditioning (beschikbaar tegen meerprijs) tot meer eenvoudige kamers. Al onze accommodaties hebben een westers toilet, een plafondventilator binnen, een privé terras met een hangmat en 24 uur elektriciteit en stromend water.

Het resort beschikt over 2 strandbungalows, 2 tuinbungalows en een grote familiebungalow, allemaal uitgerust met airconditioning en een eigen badkamer met douche en toilet. Naast de bungalows met airconditioning hebben we ook 1 standaard kamer zonder airconditioning en voor maximaal 3 personen beschikbaar.

Restaurant

Ons restaurant serveert een keuze uit verschillende heerlijke lokale gerechten en op verzoek kunnen wij speciale arrangementen voor onze gasten maken terwijl warme en koude dranken de klok rond beschikbaar zijn.

Beste tijd om te bezoeken

Noord-Sulawesi heeft een equatoriaal klimaat met een typisch regenseizoen van ongeveer november tot april terwijl vanaf ongeveer april tot oktober de regenval sterk afneemt en de temperatuur toeneemt. De gemiddelde minimum temperatuur ligt tussen de 20ºC en 24ºC en de gemiddelde maximum temperatuur ligt tussen de 30ºC en 35ºC.

Gedurende het regenseizoen is het weer soms onvoorspelbaar met zware regenval en sterke wind die een ruwe zee kan veroorzaken. Ondanks dat de temperatuur van het zeewater het hele jaar tussen de 26ºC en 29ºC ligt, kan gedurende het regenseizoen het zicht onderwater afnemen door de weersinvloeden.

Bunaken Nationaal Park kan het hele jaar bezocht worden echter zijn de weersomstandigheden over het algemeen beter van april tot en met oktober.

Bunaken accommodaties

Bunaken accommodaties

Bunaken accommodaties