Duiken & Snorkelen

Bunaken Nationaal Park

Bunaken Nationaal Park is een populaire bestemming voor duikers vanuit de hele wereld vanwege de unieke koraalriffen en talloze verschillende soorten maritiem leven. Het park biedt enkele van de beste duikstekken ter wereld en duiken in Bunaken betekent een kennismaking met een wonderbaarlijke wereld onderwater.

Duik en snorkel faciliteiten

Bunaken Beach Resort heeft eigen duikfaciliteiten. Een goed uitgerust duikcentrum, een ruime en comfortabele duikersboot en we gebruiken duikuitrustingen van hoge kwaliteit. De meeste van de duikstekken kunnen worden bereikt met een korte boottocht en we duiken in kleine groepen die worden begeleidt door ervaren divemasters die zeer vertrouwd zijn met het gebied.

Ook als u wilt snorkelen bent u op de juiste plek. Met een ongelooflijke hoeveelheid van het maritieme leven in het ondiepe water en ook op de buitenwanden van het rif is het kleurrijke maritieme leven zeer goed toegankelijk voor snorkelaars. Sommige van de beste locaties om te snorkelen bevinden zich recht voor ons resort en zijn gemakkelijk te bereiken via ons privé strand. Daar vindt men prachtige koraalriffen aangevuld met een overvloed aan tropisch maritiem leven.

Overheidsbepalingen

Wegens overheidsbepalingen is het niet toegestaan om te snorkelen of zwemmen in de wateren van Bunaken Nationaal Park zonder masker en vinnen. Met name tijdens het veranderen van de getijden staat er soms een sterke stroming en enkele voorzorgsmaatregelen voor de eigen veiligheid worden sterk aanbevolen.

Bunaken duiken

Bunaken duiken

  • PADI cursussen door ervaren instructeurs
  • Ervaren divemasters
  • Grote en comfortabele duikersboot
  • Hoge kwaliteit duikuitrustingen
  • Goed uitgeruste en professionele duikshop